Arhiv razmer GPS podatki   Napiši obvestilo    Prijava  Gorniški oglasi e-Gora  TK Gora  Skala
sobota 12.junij 2021 - 13:32 i Informacije

Razmere v gorah

RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov

Novejši prispevki: (30)Politizacija (Jure_N., 17.05.2021)

sprva se opravicujem vsem piscem portala, da je edinii letosnji prispevek moj o turnih razmerah tako napisan. Kar ne pomeni da ga nisem ažurno spremljal.

Skozi bogato zgodovino tega portala se je napisalo ogormno stevilo prispevkov, portal je obdrzal vedno pokocno drzo, apoliticno, bila so prerekanja itd itd. Kakorkoli sem nekako bil udeezenec te zgodovine, tega arhiva idej o tem kako kje kdaj kam turno smucat. Z velikim ponosem..

Kam pa smo prišli da na tem zame enem zadnjih portalo kjer nikoli ni bilo politicnih tem. No sedaj se je spremenilo. Kar me zalosti.. Objaviti na vaši strani članek o tem kako bo Janez Janša dobil gorniško nagrado za ne vem kake življenske uspehe je pa še ena izmed rakavih metastaz naše oz vaše politike med ljudi ki nimajo s tem nič.

Nagraditi takega človeka z tako nagrado pa hrati objaviti na tem portalu oz portalu Skala, ki je del strani je žalitev za marsikoga od nas.

Avtorju oz iniciatorjem te častne nagrade našemu predsedniku vlade pa zelim veliko varnih dni pršiča na prelepem soncu..

Škoda .... za TKG

Lep pozdrav Jure Noč

https://www.sgk-skala.si/novice/Sporocila.php?oznaka=10362
https://vfokusu.si/post/591925/janez-jansa-prejemnik-kocbekovega-priznanja-slovenskega-gorniskega-kluba-skala-zveze-gorniskih-klubov-za-leto-2021


Op. ured.: Spletišče o razmerah v gorah je bilo vseskozi nepolitično in upam, da bo tako tudi ostalo. Ta zapis je prvi politični do sedaj. Očitno ga je avtor, ki je naš dolgoletni dopisnik, pomotoma objavil na napačnem spletišču, kar je razvidno tudi iz navedenih spletnih povezav. Turni klub Gora pa je združenje turnih smučarjev in ostalih ljubiteljev gora ne glede na njihovo politično, versko, spolno itd. prepričanje in prav je, da bi bilo tako tudi v bodoče. - France***pico
3.236.117.38 (0)
126604(97560,16069,12975)Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS